Drive in show huren

Wil jij een Drive In Show huren? Op deze pagina lees je waarom je bij ons een drive in show zou moeten huren.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wie wij zijn, lees dan eerst even onze over ons pagina, dan weet je meteen met wie er achter de organisatie zit.

Wij van Party Drive In Show geloven in een goede basis waarin drie elementen centraal staan: een sterke service, kwaliteit apparatuur en een scherpe prijs. Wij zijn er van overtuigd dat wij hierin de juiste combinatie hebben gevonden om jou een goed aanbod te kunnen doen.

Service

Dive in show huren bij Party Drive In Show? Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt aan de apparatuur. Zo zorgen wij dat alles van te voren juist is ingesteld en is geïnstalleerd zodat u het alleen nog maar hoeft aan te sluiten.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het opbouwen, begeleiden en het afbouwen van de Drive In Show.
Wij zijn altijd aanwezig via email, WhatsApp en telefonisch. Mocht u bij ons een Drive In Show huren dan krijgt u onze directe privé nummers zodat mocht er iets misgaan wij hierop meteen kunnen anticiperen.

Tot slot nog niet overtuigd van onze service? Neem dan eens een kijkje bij onze referenten om waar veel klanten hun mening geven over Party Drive In show.

Apparatuur

Om jou te voorzien van een onvergetelijke ervaring hebben wij ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van A-merken zoals: Electro Voice, Showtec, Cerwin Vega DBX, Synq, GLP en Native Instruments.

Doordat wij gebruik maken van A-kwaliteit merken wordt de kans verkleind dat er licht of geluidsapparatuur zal uitvallen.

Prijs

Wij streven niet bewust naar de goedkoopste van Nederland te zijn. Kwaliteit apparatuur en een sterke service hebben onze voorkeur om jou een goede ervaring te bezorgen. Wel streven wij ernaar om een scherpe prijs te hanteren en onze producten zo goedkoop mogelijk te verhuren.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem eens een kijkje in onze prijslijst of bij onze verschillende Drive In Shows.